Digital branding handler om Budskab, om synlighed og om relationer

Digital branding

Fremstår din virksomhed attraktiv overfor nye potentielle kunder? Det handler om at skabe værdi. Det første sted dine kunder typisk/ofte møder dig og din virksomhed i dag, er på de sociale medier. Vores profiler online skal afspejle hvad vi kan, hvad vi gør og hvad vi tror på. Din online tilstedeværelse skal afspejle dig. Når du og din virksomhed tager udgangspunkt i jeres budskab og kernefortælling begynder I at adskille jer fra andre og skabe synlighed på det, der gør netop jer unikke.

Strategisk rådgivning

Er din virksomhed synlig? Som virksomhed må vi være til stede, hvor kunderne er. Strategisk tankegang betaler sig, hvis man vil skabe resultater, der kan måles på bundlinien. Det handler om, at tiltrække opmærksomhed på virksomhedens kompetencer og om over tid at øge kendskabet til den person du er, eller til din virksomhed. Virksomheden skal kommunikere indhold, der understøtter virksomhedens kompetencer og ydelser så de mennesker, der følger dig og din virksomhed, får lyst til at dele det indhold I skaber, for til sidst at købe eller anbefale jer til andre. Det handler om at skabe værdi. Vi rådgiver dig og din virksomhed, altid med jeres formål og historie for øje. Vi fungerer som sparringspartner til den kommunikationsansvarlige, og er med til at sikre at kvalitet, indhold tog kommunikation ager udgangspunkt i jeres strategi.

Personlig branding (online) kan gavne dig uanset dit formål

Vi kan ikke styre, hvad andre skal tænke om os, men vi kan være med til at påvirke det. Det handler om adfærd og om, hvordan vi præsenterer os selv. Det handler også om bevidsthed og autensitet. Bevidsthed om, hvilket indtryk du efterlader hos de mennesker du møder – både online og i den virkelige verden. Autensitet fordi dit personlige brand er DIG. Det er, at finde ind til kernen af det du kan og det du gør og holde fokus på netop det. Her kan en strategi hjælpe og gavne dig.
Lamp on a wall
Woman sitting between ballons
Book and a pillow on a yellow couch
Hand holding a smartphone

Du finder os her

Budskab APS · Balticagade 12D · 8000 Aarhus C
Copyright © Budskab 2017