Om Budskab

Woman with red dress

Malene Lundgren

Indehaver, Strateg og Digital rådgiver
Jeg er uddannet inden for kommunikation og har de seneste 8 år arbejdet med strategisk kommunikation, branding og synlighed via sociale medier. Jeg hjælper virksomheder med at skabe gode resultater online. Udgangspunktet for at skabe resultater via sociale medier er, at du kender dit budskab: Hvad vil du gerne kendes for? Hvilken historie vil du gerne fortælle? Du skal kende dit formål – og du skal have en plan. Dit budskab skal være tydeligt i alt, hvad du siger og gør – også på nettet! Sociale medier handler også om mennesker og relationer, og dét er netop det, der er udgangspunktet for mit arbejde.
Jeg har hjulpet mange virksomheder og mennesker med at skabe resultater via sociale medier. Dette har jeg primært gjort via undervisning og rådgivning. Jeg er selv flittig bruger af sociale medier og anvender sociale medier til forskellige formål. Det kræver konstant opmærksomhed at følge udviklingen og de nye muligheder, der løbende opstår.

Vores kontor i Balticagade

Guy relaxing in a hammock
Well dressed male standing in front of a building
Conference table in a modern office
Minimalistic bike in fron of a wall
Budskab er specialiseret i, hvordan sociale medier kan anvendes til at nå forskellige mål. Vi idetificerer dit eller virksomhedens budskab og tilpasser kommunikationen til medie og målgruppe.

Udvalgte referencer

Workshops (heldags) for medlemmer af HK. Herudover strategi workshop på seminar for HK trafik og jernbanes tillidsrepræsebtater.
Strategidag med alle partnere og medarbejdere. Dagen havde det formål at skabe synlighed på virksomhedens kernekompetencer og kernefortælling. Vi talte content strategi og træning af medarbejdere som ambassadørerer.
Mentor for jobcenter konsulenter hos Jobcenter Aarhus. Forløbet havde det formål at træne konsulenterne i at kunne undervise og afholde workshops i brugen af sociale medier til jobsøgning. Derudover leverandør af workshops til konsulenter internt i Jobcentret og for jobsøgende.
Leverandør og facilitator af workshops "Branding og relationer via netværk og sociale medier" på DOKK1 i Aarhus.
Rådgivning og udarbejdelse af Social medie - og content stragei. Employee advocacy med det mål at styrke brandet og øge kendskabsgraden over tid. Løbende rådgivning om PR og kommunikationsarbejde for på den lange bane at sikre kvalitet og at strategien følges.
Rådgivning og optimering af online tilstedeværelse af virksomhedens partner og medarbejdere. Kontakt og rådgivning om valg af foto til brug af branding.

Kontakt os

 • Mobil
  4094 3635
 • Email
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Addresse
  Balticagade 12 D
  8000 Aarhus C
Copyright © Budskab 2017