FAQ

Kontakt os 4094 3635 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Balticagade 12 D
8000 Aarhus C Instagram
Facebook
Twitter
Behance

Continue reading

Case Study

Kommunikationspilot

Vi kombinerer netværk, kursus og strategisk rådgivning

Du er aldrig alene

Kommunikationspilot er designet til dig, der sidder alene – eller i en mindre kommunikationsafdeling – med ansvar for en bred vifte af kommunikationsopgaver. Din titel er underordnet, blot du søger og har behov for at få konkrete råd, ny viden og kvalificeret sparring. 

Vi faciliterer netværksgruppen og sørger for, at du bliver en del af et hold, hvor faglighed – og det at skabe værdi for hinanden – er i fokus. Vi opretter desuden et online community, så du løbende har adgang til hjælp og sparring.

Læs mere om forløbet

Netværk

Kursus

Strategisk rådgivning

Events på havnen i Aarhus

Continue reading

Services

Vi gør dig og dine medarbejdere stærkere på de sociale medier

Kurser og workshops

Personlig branding og sociale medier

Gør dine medarbejdere til ambassadører ved at træne dem i, at være aktive og tænke strategisk, når de (alligevel) er tilstede online.
Vi tilretterlægger og planlægger workshops for dig og dine medarbejder. Vi tager altid udgangspunkt i dit og virksomhedens behov og tilpasser niveau efter, hvor I er.

Lær at anvende sociale medier i din virksomhed

Skab mere synlighed på din virksomhed med LinkedIn LinkedIn er et vigtigt værktøj, når det handler om at skabe synlighed og bygge stærke relationer til dine kunder og til dit netværk. Workshoppen er en veksling mellem teori og praksis, og du vil få mulighed for at arbejde med virksomhedsprofilen undervejs.

Relationssalg og sociale medier

Det, at opbygge tillid er i dag vigtige end nogensinde før.
Social Selling er et forholdsvist nyt begreb, som erstatter tidligere tanker om, hvordan vi håndterer og skaber salgsresultater. Det handler om, at ændre adfærd og bygge relationer med det udgangspunkt at skabe værdi for andre mennesker og virksomheder.

Sociale medier kan være effektive værktøjer, når det handler om at bygge og vedligeholde langvarige relationer - også på nettet. Et godt udgangspunkt og en god plan er afgørende for, om du får succes med de tiltag du søsætter. Det behøver ikke at være så svært, men det er vigtigt for at du og dine medarbejdere ved, hvilken retning I går i, og ved hvad det helt konkret kræver af den enkelte. Dernæst skal strategien eksekveres, og det kan være en udfordring. Alt for mange havner samme sted, som før de fik udarbejdet en strategi. Derfor handler det også om at ændre adfærd, og om at indarbejde nye vaner og nye måder at anskue og tænke synlighed og salg på.

Land drømmejobbet med sociale medier

Tænk strategisk og målrettet og kom videre i din karriere med sociale medier.
75% af nye ansættelser sker i dag igennem netværk. Hvis du vil videre i din karriere, må du tænke på dit netværk og vedligeholde og bygge nye stærke relationer (også på nettet).
Stigende antal af virksomheder og rekrutteringsmennesker søger nye talenter direkte på LinkedIn.com eller de vil Google dit navn, når du har sendt en ansøgning og et CV. Du skal derfor også forholde dig til det signal du sender online. Det kan være en kommende arbejdsgivers førstehåndsindtryk af dig. Du kan spørge dig selv. "Ville du ansætte dig"?

Jakob Bjerre Petersen

"I forbindelse med jobskifte udarbejdede Malene en strategi for processen. Malene sørgede for, at der blev skabt en kontakt til virksomheden og senere at jeg fik en relation til kontaktpersonen, og det gjorde, at jeg kom i betragtning til jobbet – og fik det! Jeg kan ærligt sige, at jeg ikke havde fået jobbet uden Malenes rådgivning og sparring."

Udvikler, Pentia

Udvalgte referencer

Workshops (heldags) for medlemmer af HK. Herudover strategi workshop på seminar for HK trafik og jernbanes tillidsrepræsebtater.

Strategidag med alle partnere og medarbejdere. Dagen havde det formål at skabe synlighed på virksomhedens kernekompetencer og kernefortælling. Vi talte content strategi og træning af medarbejdere som ambassadørerer.

Mentor for jobcenter konsulenter hos Jobcenter Aarhus. Forløbet havde det formål at træne konsulenterne i at kunne undervise og afholde workshops i brugen af sociale medier til jobsøgning. Derudover leverandør af workshops til konsulenter internt i Jobcentret og for jobsøgende.

Leverandør og facilitator af workshops "Branding og relationer via netværk og sociale medier" på DOKK1 i Aarhus.

Rådgivning og udarbejdelse af Social medie - og content stragei. Employee advocacy med det mål at styrke brandet og øge kendskabsgraden over tid. Løbende rådgivning om PR og kommunikationsarbejde for på den lange bane at sikre kvalitet og at strategien følges.

Rådgivning og optimering af online tilstedeværelse af virksomhedens partner og medarbejdere. Kontakt og rådgivning om valg af foto til brug af branding.

Continue reading

Press

Our press room. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Brand Assets Logos Images References & articles about us Brilliant design strategies & marketing 08 / 15 / 2016 New York Times Company and industry research: part 2 07 / 25 / 2016 National Geographic 20 years of digital media in Europe 06 / 08 / 2016 The Guardian Web awards nomination for best mobile design 05 / 27 / 2016 Online Gossip Local companies with happy employees 04 / 14 / 2016 Rolling Stone Magazine Agency develops state of the art CMS 02 / 28 / 2016 The Sun

Continue reading

More Articles ...

Copyright © Budskab 2017